Ποιότητα / Πιστοποιήσεις

Φακοί γυαλιών ηλίου VAGANZA

Τα γυαλιά ηλίου της VAGANZA φέρουν φακούς οι οποίοι εμποδίζουν 100% την υπεριώδη ακτινοβολία UVA, UVB καθώς και τα βλαβερά μπλε φώτα. Επίσης προστατεύουν από το ανακλώμενο (Polarized) ηλιακό φως, το οποίο αναπηδά σε οριζόντιες επιφάνειες.

Εκτός από την προστασία στα μάτια, οι φακοί της VAGANZA έχουν αυξημένη ανθεκτικότητα σε συγκρούσεις σε σχέση με τους απλούς φακούς. Αυτό έχει επιτευχθεί καθώς οι φακοί των γυαλιών ηλίου της VAGANZA  έχουν υποστεί μια ειδική διαδικασία χημικής σκλήρυνσης.

Πιστοποιήσεις

Τα γυαλιά ηλίου της VAGANZA είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης (σήμανση CE) με φακούς που προσφέρουν 100% προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB (ένδειξη UV 400 ή 100% UV Protection)

Προειδοποίηση για απομιμήσεις

Η VAGANZA καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την απόσυρση αμφιβόλου ποιότητας γυαλιών ηλίου που φέρουν αναγνωριστικά του εμπορικού μας σήματος ή είναι αντιγραφές των μοντέλων μας και που πιθανότατα είναι επικίνδυνα για την όραση των χρηστών τους.

Αν έχετε αγοράσει γυαλιά ηλίου του οίκου μας και δεν είστε σίγουροι για την αυθεντικότητα τους στείλτε μας τα στοιχεία του σημείου πώλησης (διεύθυνση ή ιστοσελίδα) και φωτογραφία των γυαλιών σας στο report_fakes@vaganza.gr  . Η παροχή των προσωπικών σας πληροφοριών είναι προαιρετική και η τήρηση της εμπιστευτικότητάς τους είναι διασφαλισμένη.

Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty Δεν έχετε τοποθετήσει ακόμη γυαλιά ηλίου στο καλάθι σας.